7 libra të krishterë falas, që çdonjëri duhet t'i lexojë

Filloni leximin

Merrni librat tuaj falas

Artikujt e Fundit

Rreth nesh

Rhema shpërndan letërsi të krishterë të cilësisë së lartë në mbi 100 vende dhe në më shumë se 30 gjuhë. Ne shpërndajmë sipas një parimi të thjeshtë - e gjithë letërsia jonë jepet krejtësisht falas. Libri i parë në serinë tonë të librave të krishterë falas është Elementet bazë të jetës së krishterë.

Librat tanë të krishterë falas

I disponueshëm në format libri elektronik ose libri të printuar

Librat tanë mund t'ju ndihmojnë ta njihni Biblën, të mësoni rreth Krishtit dhe të siguroni ndihmë praktike për jetën tuaj të krishterë. Kjo seri përmban 7 libra që janë sistemuar në 3 komplete. Temat në këtë seri përparojnë njëra pas tjetrës dhe janë një furnizim i mrekullueshëm për çdonjërin.

Mësoni më shumë

Merrni librat tuaj falas

Filloni këtu

Fushat e shënuara me * kishin gabime. Ju lutemi, ndreqini ato dhe provoni përsëri

Fushat e shënuara me * kishin gabime. Ju lutemi, ndreqini ato dhe provoni përsëri


Përdorni një shërbim tjetër

Zgjidhni formatin

Libra elektronikë

Të gjitha gjuhët janë të disponueshme për shkarkim.
Shkarkoni libra elektronikë

Libra të printuar

Zgjidhni një gjuhë për të vazhduar me porosinë
Libra të printuar nuk disponohen

Librat elektronikë janë të disponueshëm në të gjitha gjuhët


Zgjidhni produktin


Nuk gjejmë dot një porosi për kompletin e mëparshëm në serinë tonë.
Mësoni si funksionin seria jonë:

Ne ofrojmë 7 libra falas, që janë sistemuar në një seri tri-pjesëshe. Ato mbulojnë një vijimësi të temave për Biblën dhe jetën e krishterë, që ndërtohen njëra mbi tjetrën, duke e bërë atë një seri të përkryer që çdonjëri ta lexojë. Sugjerojmë që librat t'i lexoni sipas renditjes së mëposhtme për përfitim maksimal.

  1. Komplet një
  2. Kompleti dy
  3. Kompleti tre

Shkarkoni libra elektronikë

Në qoftë se tashmë e keni kompletin 1, plotësoni këtë formular dhe ne do ta shqyrtojmë kërkesën tuaj.


Mënyra e dërgesës


Informacioni i kontaktit

A keni një llogari? Hyrje/regjistrim

Fushat e shënuara me * kishin gabime. Ju lutemi, ndreqini ato dhe provoni përsëri


Ndajeni me të tjerë