Shkarkoni librat tuaj të krishterë elektronikë falas - është e thjeshtë dhe e lehtë të filloni leximin pikërisht tani.

Lexojini këta libra elektronikë kudo në kompjuterin, laptopin, tabletën ose celularin tuaj.

  • Shkarkoni librat tuaj të krishterë elektronikë falas dhe filloni të merrni ndihmë të menjëhershme në kërkimin tuaj për Perëndinë.
  • Merrni të drejtë hyrjeje të pakufizuar te librat tanë elektronikë në shumë gjuhë.

Librat tanë të krishterë falas

I disponueshëm në format libri elektronik ose libri të printuar

Librat tanë mund t'ju ndihmojnë ta njihni Biblën, të mësoni rreth Krishtit dhe të siguroni ndihmë praktike për jetën tuaj të krishterë. Kjo seri përmban 7 libra që janë sistemuar në 3 komplete. Temat në këtë seri përparojnë njëra pas tjetrës dhe janë një furnizim i mrekullueshëm për çdonjërin.

Mësoni më shumë

Ndajeni me të tjerë