Pyetje mbi Perendinë, Njeriun dhe Çfare po ndodh ne tokë

Më poshtë do të dëshironim të ndanim disa njohuri nga Bibla në lidhje me shqetësimet dhe pyetjet frymerore këto ditë në mes të pandemisë në mbarë botën, të tilla si: çfarë po bën Zoti? Cfare duhet te bej? Pse po ndodhin këto gjëra? Çfarë do të vijë në të ardhmen? Shpresojmë që këto të jenë të dobishme për ju kur kërkoni të dini se si ju dhe të dashurit tuaj duhet të veproni në mes të kësaj situate të paparë.

Atikuj


Ndajeni me të tjerë