Zona e lexuesit

Merrni librat tuaj falas

Filloni këtu

Fushat e shënuara me * kishin gabime. Ju lutemi, ndreqini ato dhe provoni përsëri

Fushat e shënuara me * kishin gabime. Ju lutemi, ndreqini ato dhe provoni përsëri


Përdorni një shërbim tjetër

Verifikoni disponueshmërinë

Libra elektronikë

Të gjitha gjuhët janë të disponueshme për shkarkim.
Shkarkoni libra elektronikë

Libra të printuar

Zgjidhni një gjuhë për të vazhduar me porosinë
Libra të printuar nuk disponohen

Librat elektronikë janë të disponueshëm në të gjitha gjuhët


Zgjidhni produktin


Nuk gjejmë dot një porosi për kompletin e mëparshëm në serinë tonë.
Mësoni si funksionin seria jonë:

Ne ofrojmë 7 libra falas, që janë sistemuar në një seri tri-pjesëshe. Ato mbulojnë një vijimësi të temave për Biblën dhe jetën e krishterë, që ndërtohen njëra mbi tjetrën, duke e bërë atë një seri të përkryer që çdonjëri ta lexojë. Sugjerojmë që librat t'i lexoni sipas renditjes së mëposhtme për përfitim maksimal.

  1. Komplet një
  2. Kompleti dy
  3. Kompleti tre

Shkarkoni libra elektronikë

Në qoftë se tashmë e keni kompletin 1, plotësoni këtë formular dhe ne do ta shqyrtojmë kërkesën tuaj.


Mënyra e dërgesës


Informacioni i kontaktit

A keni një llogari? Hyrje/regjistrim

Fushat e shënuara me * kishin gabime. Ju lutemi, ndreqini ato dhe provoni përsëri